Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Last Exile Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Last Exile

Titel: Last Exile
Regi: Kôichi Chigira
Manus: Gonzo
År: 2003
Recenserad: 2005-09-22

Här stod förrut en ganska lång recension om en fantastisk serie. Om jag har ork och lust vid ett senare tillfälle kan jag tänka mig att skriva en ny. Den gamla försvann nämligen eftersom jag lyckades förväxla den med en annan recension och skrev över den.

Jag vill sammanfatta Last Exile som en genomtänkt och väl genomförd serie. Karaktärerana och miljöerna är bra och så också handlingen. Det är utan tvekan den bästa animeserie jag har sett och jag rekommenderar den varmt.

Tags: , , ,

 1. Caroline’s avatar

  “det är svårt att gissa och det sägs rakt ut” <-- saknas det ett "inte" här, eller?

  Reply

 2. Caroline’s avatar

  Men! Halva texten försvann ju. Jag skulle fråga om det saknas ett “inte”?

  Reply

 3. Snigel’s avatar

  Du har förstås alldeles rätt, det saknas ett inte. Det är numera åtgärdat, tack för det! Tack för igår också för den delen :)

  Reply