Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Markörernas magi

Markörernas magi

Jag älskar spelmarkörer och pjäser av olika slag. Ibland är det så att jag längtar efter att få spela ett spel bara för att det har så jäkla sköna pjäser eller markörer. Nu talar jag inte om Warhammer eller någon form av figurspel, utan vanliga, hederliga markörer och pjäser. För att ta några exempel:

IceHouse. Första gången jag hade spelat det ville jag köpa det bara för att pjäserna var så mysiga att ha att göra med. De hade fina färger. De var pyramidformade. De gick att stapla på varandra. Jag var såld. Efter ett tag gick det över, men jag gillar fortfarande de pjäserna skarpt.

Glaspärlor – just det, från IKEA. Går att använda till en mängd spel för poängräkning och annat. Jag älskar dem. De blänker, har fina färger och känns bra att skyffla omkring. De går inte att trava snyggt, vilket är en nackdel, men jag gillar dem ändå.

Poker chips. Jag handlade en del idag för att använda till andra spel. De är sådana där i keramik och de är så grymt sköna att ha att göra med. Jag vill spela något, vad som helst, bara jag får använda mina fina marker.

Internet kommer ALDRIG att ersätta brädspel, i alla fall inte för mig. Känner någon igen sig eller är jag bara allmänt rubbad? Hur ska riktigt sexiga spelpjäser se ut? Vad framkallar den där mysfaktorn jag försöker beskriva? Är Snigel verkligen helt rubbad?

PS. Ni behöver inte svara på den sista frågan, för det är ganska uppenbart vad svaret är. Det är svaret på de andra som kan tänkas vara intressant. DS.

Tags: ,

 1. Alva’s avatar

  Känner mig utkonkurrerad…

  Reply

 2. Yassilus’s avatar

  Då svarar jag väl på din första fråga då. Du är rubbad. :P Men jag tycker om dig iaf, och håller med dig till viss del. :)

  Reply

 3. Snigel’s avatar

  Jag tänkte att ingen skulle upptäcka den :( Bra att jag blir accepterad trots mina egenheter. Det är ett fint samhälle vi leverr i, trots allt vad man hör på radio.

  Reply

 4. Joakim H // Gastono’s avatar

  Som yass tidigare, du är rubbad men vi gillar dig ändå. Nää, men jag kan förstå hur du känner, det är ju känsla i att sitta runt ett bord med kompisar och pjäser. Att du dras mot just pjäser är väll smak antar jag :D

  Reply