Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Henrik + hjärnblödning

Henrik + hjärnblödning

En av mina äldsta och bästa kompisar, Henrik, har fått en hjärnblödning. Det låter extremt dramatiskt och hjärtat hoppade över ett slag när han ringde. Men det var han som ringde och efter omständigheterna mår han bra. Han tjänstgör i Kosovo sedan i april och hjärnblödningen kom spontant och utan yttre påverkan. Han var nedsövd en vecka på ett militärsjukhus i Grekland, men har nu flyttats hem. Jag besökte honom igår och var han uttråkad och ville hem.

På det hela taget blev jag glad. Man kanske kan tänka sig att det låter hemskt, men jag resonerar förstås så att det är väldigt skönt att han är hemma och mår bra. Jag har nog inte hunnit fundera så mycket på det här än, men det är möjligt att det ger lite perspektiv på saker när det har hunnit sjunka in. Imorgon blir det påhälsning igen, men tyvärr får man varken ta med sig O’boy eller Kinderegg. Heja Henrik!

Tags: ,

  1. Caroline’s avatar

    Usch vad läskigt! Hoppas att allt fortsätter vara bra med honom!

    Reply