Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Liket lever

Liket lever

Ja, det är faktiskt sant, jag har inte dött. Däremot har min dator varit trasig en stund, vilket tvingade mig att emigrera till en lånad laptop. Laptops är inte mina favoriter, för jag har för stora händer och kan inte alls skriva på tangentborden. Dessutom är skärmarna små ach så vidare. Bla, bla, bla. Nu är jag tillbaka!

Det var nära att jag köpte ny dator, med med lite pyssel så lyckades jag installera om allting och få det att fungera. Jag vill rekommendera ZoneAlarm, en gratis brandvägg som stått pall hittills och gjort att jag fått igång allting. Jag har också bytt browser från Opera till Mozilla, så om någon har några bra plugins att rekommendera, shoot. Jag har lite i pipelinen som ska publiceras här, så vänta er dramatiskt ökad aktivitet de närmaste dagarna!

Tags: ,

  1. Joakim Hult’s avatar

    Brandvägg är överskattat :D
    Mozilla firefox är dock en riktigt bra browser, plugins vet jag tyvär inte mycket om då det gäller mozilla…

Comments are now closed.