Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Mimis sexuella liv Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Mimis sexuella liv

I måndags var jag på teater. Det händer inte varje dag. Inte varje vecka eller varje år heller för den delen. Oftast går jag då jag tvingats dit av skolan. Egentligen är det lite synd, jag tror att jag skulle uppskatta en hel del pjäser om jag bara tog mig tid att gå dit. I vilket fall gick jag dit den här gången, som del av en kurs i kommunikation på lärarprogrammet.

Föreställningen var mycket bra, det ska jag säga med en gång. Skådespelarinsatserna var förstklassiga och pjäsen var omväxlande rolig och omväxlande humoristisk, ibland både och. Temat var sexualitet sett ur ett kvinnligt perspektiv. En del fragmentariska scener ur olika historiska epoker, knöts samman av en berättelse om Mimi. Pjäsen riktar sig till ungdomar i gymnasieåldern, även om jag tror att den fungerar mycket bra för vuxna också.

Jag tror att den är slutsåld och kanske har den redan slutat gå. Dessutom går den på Ung scen öst, vilket innebär att det blir en del geografiska svårigheter om jag skulle rekommendera den. I vilket fall var den en upplevelse värd både pengarna och tiden, utan tvekan. Om det här innebär att jag går på mer teater i framtiden vet jag inte, men jag tror inte det. Det är fortfarande ett passivt medium och jag brukar ha svårt för sådana (inklusive film).

Tags: ,

 1. Joakim Hult’s avatar

  Väl värd pengarna = vad? :D

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Vi betalade någon form av rabatt, så det kostade bara 45 kronor. Å andra sidan tycker jag nog att det hade varit värt fullt pris också. Jag vet inte vad det ligger på, men jag gissar på ungefär det dubbla.

  Reply

 3. Joakim Hult’s avatar

  Låter inte så farligt…

  Reply