Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Newsreal with Sean Kennedy

Newsreal with Sean Kennedy

Jag har inte skrivit om Rantmedia eller Sean här på sidan innan, vilket är lite konstigt. Jag kom först i kontakt med det för flera år sedan, men sedan föll det i glömska för att ligga dolt till nu. Sean Kennedy är en imponerande person, oavsett om man håller med honom i hans åsikter eller inte. Han har vigt sitt liv (eller de senaste sex åren i alla fall) åt att förse människor med vad de behöver för att överleva i dagens samhälle. Det kan variera från allt till hur man strukturerar sitt liv till hur man överlever i vildmarken efter domedagen.

Newsreal är Seans försöka att erbjuda ett alternativ till amerikanska nyhetsmedier. Varje dag klockan 1700 (CET) sänder han en timmes nyhetsrapportering. Det otroliga är att han kan få vad som helst att verka intressant och att han till råga på allt är engagerad så till den milda grad att det är så gott som omöjligt att inte dras med. Allting han gör lägger han upp gratis på www.rantmedia.ca, fritt att ladda hem för vem som helst. Jag är osäker på hur jag ska introducera nya till Rantmedia, det tar ett tag att komma in i det och förstå vad han egentligen är ute efter. Nyhetssändningarna kan vara en bra väg, men vissa gånger kan jag tänka mig att de skrämmer iväg en del.

Jag ska fundera mer på ett sätt att presentera konceptet för nya. Tills dess rekommenderar jag verkligen att spana in nämnda sidaoch ladda hem allt ni tycker verkar intressant. Gång på gång behandlas ämnen jag själv tycker är intressant och mycket ofta går hans tankar åt samma håll som mina. Huruvida jag är beredd att fortsätta i den riktningen är oklart, men Sean Kennedy har hittills gjort ett mycket stort intryck på mig.

Tags: , ,