Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Donnie Darko Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Donnie Darko

Titel: Donnie Darko
Regi: Richard Kelly
Manus: Richard Kelly
År: 2001
Recenserad: 2005-11-12

Donnie är inte riktigt som andra pojkar. Han ser syner och hör en röst som talar till honom, låtsaskompisen Frank. En natt kraschar en jetmotor i familjens hus, men eftersom Donnie gick i sömnen och pratade med Frank, klarar han sig. Mer än så tänker jag inte säga om innehållet.

Jag tycker att den här filmen är väldigt välgjord. Bra filmat, bra skådespelare, genomtänkt på alla plan. Många scener är också träffande. Jag är inte säker på att temat känns riktigt relevant för mig och därför kan det inte bli fråga om någon femma. Efter att filmen var klar tänkte jag “cool film”. Rekommendation till er som inte har något mot filmer av det skummare slaget.

Tags: