Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Ray Bradbury – S is for Space

Ray Bradbury – S is for Space

Titel: S is for Space
Författare: Ray Bradbury
Utgivningsår: 1966 (1970)
Recenserad: 2005-11-28
Status: I bokhyllan

Ännu en novellsamling av Ray Bradbury, novellernas mästare. Precis som tidigare är boken fylld av korta och ofta mycket bra noveller. Allting är inte lysande, men eftersom de är så korta hinner det aldrig bli tråkigt. Jag kände igen en del av innehållet sedan tidigare, men jag var inte överdrivet imponerad av det jag inte läst innan. Här är de noveller jag på rak arm kan rekommendera till nästan vem som helst: Zero Hour (äckligt bra), Dark They Were and Golden-Eyed (också extremt bra), Pillar of Fire, The Million-Year Picnic. Resterande är visserligen välskrivna och läsvärda, men de jag nämnde nu är de som sticker upp ur mängden.

Tags: , ,