Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Terry Pratchett – Men at Arms Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Terry Pratchett – Men at Arms

Titel: Men at Arms
Författare: Terry Pratchett
Utgivningsår: 1993 (1993)
Recenserad: 2005-12-03
Status: N/A

Ytterligare en bok av Pratchett och det är andra gången jag läser den. Förra gången var på svenska och för mycket länge sedan, kanske så mycket som tio år (jag vet inte när den översattes, men det borde vara någonstans då). Det är andra boken i serien om stadsvakten och det var mycket jag hade glömt bort. Boken är bra på det vanliga sättet och jag övertygar mig ännu en gång om att stadsvaktsserien är den bästa serien att börja på.

Problemet de ställs inför den här gången är en av Leonards uppfinningar, ett gevär. Eftersom ingen annan använder krutvapen blir effekten synerligen stor när någon börjar göra det. Mysteriet omfattar clowner, lönnmördare, troll, dvärgar, varulvar, hundar och mycket annat. Som vanligt välskrivet och genomtänkt!

Tags: , , ,