Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Flickan av frost

Flickan av frost

Det här är en experimentnovell jag har skrivit till onlinerollspelsprojektet Antioch. Jag har laborerat lite med berättarstil och språk och som experiment betraktat blev det mycket lyckat. Hur lyckat det blev som litterär upplevelse får ni själva avgöra. Novellen är i PDF-format och hämtas här.

Det verkar vara problem att ladda hem novellen för er som använder IE. Om ni högerklickar på länken, kopierar adressen och sedan klistrar in den i adressfältet så bör det fungera. Jag har ingen aning om varför den beter sig så.

Tags: , , ,

 1. Gastono’s avatar

  Hej där.

  Det är väldigt synd att länken inte fungerar för det är en väldigt bra novell!

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Bra att du påpekade det, nu är det fixat.

  Reply