Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Nostalgimusik – Dune!

Nostalgimusik – Dune!

Henrik tipsade mig om en sida med soundtracket till det numera antika äventyrsspelet Dune. Sedan dessa har jag läst böckerna och gillat dem skarpt. Det är en smått euforisk upplevelse att efter kanske tolv år höra musiken igen. Jag gillade spelet då, även om jag inte kunde egelska och pappa var tvungen att översätta. Jag vet inte om jag skulle gilla spelet om jag laddade hem det idag, men musiken är grym!

Tags: , , ,