Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Trudvangkrönikan i ny version

Trudvangkrönikan i ny version

Till årets julkalender har jag reviderat krönikan jag skrev under vårt spelande av Drakar och Demonder 6. Det är berättelsen om tre unga män som ger sig av hemifrån för att upptäcka världen. Vi spelade spelet tämligen jordnära och smutsigt, vilket har lett till en lite speciell bild av spelvärlden som i alla fall jag trivs med. Ni kan hitta allting samlat i en fin PDF här.

Tags: ,