Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Terry Pratchett – Thief of Time Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Terry Pratchett – Thief of Time

Titel: Thief of Time
Författare: Terry Pratchett
Utgivningsår: 2001
Recenserad: 2005-12-26
Status: N/A

Thief of Time är nästa bok i serien om Döden, efter Hogfather. Till en början gillade jag inte de här böckerna, men gradvis har jag kommit att ändra inställning. Hogfather var riktigt trevlig och så också Thief of Time. En hel del nya karaktärer, intressanta idéer och bra miljöer behövs för att friska upp lite. Jag är fortfarande fascinerad av att Pratchett kan fortsätta att intressera mgi torts att jag läst så många av hans böcker och trots att många av dem liknar varandra i någon aspekt.

Thief of Time handlar om ytterligare ett försök av the Auditors att tillrättalägga världen och göra den ordnad och logisk. Genom att stanna tiden hoppas de uppnå den perfektion de eftertraktar. Många står dock i deras väg: Susan, historiens munkar, apokalypsens fem ryttare, Tidens son och även en avfälling i de egna leden.

Tags: , , ,