Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Månadens musik – december 2005 Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Månadens musik – december 2005

Det här är första inlägget på länge med musiktema. Jag har installerat en plugin till winamp som räknar antalet gånger en låt spelas mer än 30 sekunder och varje månad tänkte jag skriva lite kort om top fem på den listan. Så här ser listan ut för december 2005:

1. Denie Lakaien – Return
2. KMFDM – Professional Killer
3. Project Pitchfork – Chains

Deine Lakaien har jag inte lyssnat så mycket på innan, men Return är en mycket bra låt. Ganska lugn och muisken passar hans djupa röst helt perfekt. Den här är utan tvekan månadens låt. Båda Professional Killer och Chains tillhör egentligen månaden innan och hade jag räknat November hade Project Pitchfork men framförallt KMFDM kommit mycket, mycket högre upp. Jag knarkade senaste albumet Hau Ruck hela månaden ut.

Tags: , , ,

 1. Caroline’s avatar

  Får vi ingen recension av Narnia?

  Reply

 2. walium’s avatar

  Decembor? :D

  Reply

 3. Snigel’s avatar

  Caroline: Det kommer, jag har ju varit på CalCon nu och har inte haft tid att recensera. Det står fyra filmer och en bok i kön och jag ska se till att beta av den under veckan.

  Walium: Ändrar.

  Reply

 4. Caroline’s avatar

  Just det, ja. Tänkte väl att det fanns en anledning. :)

  Reply