Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · LAN

LAN

Sedan ett par dagar är jag hemma hos Johan och spelar lite datorspel. Lite är väl en rejäl underdrift, men i alla fall. Vi spelar Quake (ett), Starcraft, Freelancer och Unreal Tournament hittills. Mycket nöje. När jag kommer tillbaka blir det. Flera recensioner och annat smått och gott. Till dess: ha det så bra.

Tags: ,

  1. Gastono’s avatar

    LAN är alltid roligt!
    Krya på dig!

    Reply