Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Idle Hands Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Idle Hands

Titel: Idle Hands
Regi: Rodman Flender
Manus: Terri Hughes och Ron Milbauer
År: 1999
Recenserad: 2006-01-28

Idle Hands är en film som hela tiden pendlar på gränsen till att vara fånig. Jag tror att det är ett kännetecken för alla filmer i genren parodiska skräckfilmer. Huvudpersonen är en ung kille som inte bryr sig om någonting och knarkar mest hela dagarna. Faktum är att han är så stenad att det tar honom flera dagar att upptäcka att hans föräldrar är mördade. Det tar ännu lite längre tid innan han upptäcker att det är hans själv som har mördat dem, eller rättare sagt: hans högra hand. Han är besatt.

Idle Hands är rätt roliga stundtals och skådespelaren gör besattheten otroligt bra. Det måste vara knepigt att spela att en kroppsdel inte kontrolleras av en själv, men han lyckas riktigt bra. I övrigt innehåller filmen små ljusglimtar lite här och var och blir aldrig tråkig. Som sagt, den kunde varit otroligt kass och de flesta filmer jag har sett på det här temat är också dåliga. Det är inte Idle Hands. Klart sevärd!

Tags: , ,