Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Nu ger vi upp

Nu ger vi upp

Vi försökte fixa min stationära dator igår, men utan framgång. På något sätt var vi tvungna att byta BIOS, vilket går att göra på tre sätt. Antingen hot swappar man BIOS-chippet och flashar det på en annan dator (vilket kräver att BIOS:et på det kortet är kompatibelt med mitt, vilket det inte var). Eller så beställer man ett nytt chip – eller ett nytt moderkort. Nu har jag bestämt mig för att göra det sista. Jag hoppas ha en fungerande dator igen mot slutet av veckan för en kostnad av ungefär 500 kronor. Helt okej, om jag dessutom blir av med de problem jag fick med det gamla moderkortet. Nu ska jag bestämma mig för vilket kort som är bäst. Någon som har bra koll på Socket A?

Tags: