Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · It’s alive!

It’s alive!

Det är sant. Igår återupplivade vi min stationära dator med hjälp av ett rykande (höhö) färskt moderkort från asus. Det var inte så lätt att hitta Socket A-kort nya, de är inte moderna längre om vi säger så. Allting gick bra: vi körde inte skruvmejslar i kortet när vi fäste kylflänsarna, vi tappade inte något och ingenting sprakade när vi drog på strömmen. Så nu fungerar allting. Det är nog en vettig idé att installera om Windows, men det får jag ta i helgen när min uppsats är inlämnad. Datorn är fortfarande hos Johan, så detta är skrivet från Alvas laptop. Men snart är jag tillbaka, mer sniglig än någonsin tidigare!

Tags:

 1. Gastono’s avatar

  Ahh, grattis till din vinst över maskinerna!
  Alltid roligt med hårdvara som inte fungerar (eller börjar brinner eller whatever..) =)

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Ja, må maskinerna brinna :) De är inte lika uppfinningsrika och kreativa som vi är och tur är väl det, annars skulle det vara ganska jobbigt att laga datorer.

  Reply

 3. Gastono’s avatar

  De skulle ju vara det… :D
  Min programmeringslärare brukar alltid tala om datorer som en 7-åring som är jävligt duktig på att utföra order men inte kan tänka själv :D

  Reply

 4. Caroline’s avatar

  Hmm…varför dyker inte det här inlägget upp till höger som senast skrivna blogg?

  Reply

 5. Snigel’s avatar

  Det beror på att jag har en separat kategori för uppdateringar på sidan och jag hade sorterat den här fel. Den har ju inte så mycket med själva sidan att göra. Tack!

  Reply