Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Juno Reactor – Pistolero Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Juno Reactor – Pistolero

Får jag lov att presentera Juno Reactor…

Första gången jag hörde Juno Reactor var strax innan jul då jag var på bio och beskådade Matrix: Revolutions. I vanlig ordning sitter jag förstås kvar till efter texterna har slutat och den här gången belönades jag verkligen! Ur högtalarna strömmar någon form av trance, men det är rätt varierat och uppblandat med lite annorlunda ljud, kongas till exempel, så det är inte sådär monotont tråkigt som jag annars brukar tycka trance är.

Nu var det inte den låten som var på bio, men det spelar mindre roll. Jag rekommenderar att använda flitigt med bas och volym för att få ut mesta möjliga av Juno Reactor, det är ingenting som låter speciellt bra på knastriga minihögtalare direkt. Skruva gärna på ännu lite till (och lite till, om grannarna tål det). Musiken tycker jag passar utmärkt till att bara slappna av till, meditera eller vad man nu vill göra. Åka skidor visade sig också vara en hit med Pistolero i öronen och det var lite “Yeah!”. när just den låten kom när man stod i liftkön.

Sammanfattningsvis: Grym låt, grym grupp. Lyssna mycket och högt, den passar till det mesta. Jag tycker (givetvis, annars hade jag ju inte tipsat om den) att även ni som inte lyssnar på så mycket elektroniskt annars, borde ta och lyssna. Om min pappa tyckte det var bra så finns det chans att ni också gör det (inte för att ni är som pappa, men äh, ni fattar vad jag menar:)!

web: www.reactorleak.com
album: shango

Tags: ,