Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Hurra, hurra för mig!

Hurra, hurra för mig!

Idag har jag överlevt 22 år i den här världen. Det känns bra och jag ska nog utöka det med några år till. Firandet blir av sällan skådat slag. Nu på förmiddagen ska jag skriva uppsats. Kring lunch blir det simning med min bror. På eftermiddagen blir det lite mer uppsatsskrivande, förmodligen av det lite mer desperata slaget (den ska in imorgon). På kvällen ska jag skriva ännu mer uppsats. Roligt va? Grattis till mig i alla fall!

Tags:

 1. Caroline’s avatar

  Grattis! (Och lycka till med uppsatsen. ;) )

  Reply

 2. Gasten’s avatar

  Grattis Snigel! Och lycka till med 22 år till!

  Reply

 3. Gastono’s avatar

  Grattis Snigel! :D

  Reply

 4. walium’s avatar

  Ja, grattis till dig!

  Reply

 5. Yassilus’s avatar

  Kejrå, gratinerad på pölsadagen då för fan.

  Reply

 6. Blume’s avatar

  Grattis Olle! Och vilken lycka att få skriva en mysig liten uppsats till!

  Reply

 7. Anders M.L.’s avatar

  Grattis. Palindromåldrar infaller inte varje år.

  Reply