Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Ali G Indahouse Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Ali G Indahouse

Titel: Ali G Indahouse
Regi: Mark Mylod
Manus: Sacha Baron Cohen, Dan Mazer
År: 2002
Recenserad: 2006-02-24

Jag måste medge att jag är svag för viss typ av ghettohumor. Att den dessutom är brittisk och inte amerikansk är ett klart plus. Humorn är på ganska varierande nivå, men betoningen ligger på den rättframma och okomplicerade (dålig, som de flesta nog skulle säga). När jag såg filmen var jag verkligen på hurmör för en dylik film och den här gör det rätt bra. Ibland blir det lite väl låga skämt, men det är inte riktigt så att det stör.

Jämfört med annan humor står den sig nog inte så bra, i alla fall inte i längden. Den var helt klart sevärd och jag skrattade gott många gånger, men jag längtar inte direkt efter att se om den (nu när jag skriver det här kommer jag att tänka på att jag verkligen borde se om Major Payne; förvänta er en recension inom kort). Sammanfattningsvis en rolig film om man är på humör, men undvik den annars.

Tags: ,