Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · DanCon V

DanCon V

Nu har jag kommit hem från Stockholm och dessutom hunnit fira min och Alvas födelsedagr som inföll under förra veckan. Det var min släkt som var här en kortis på fika och det hela var tämligen fridfullt. DanCon-äventyret började i lördags klockan 07:30 då jag gick upp för att träna, duscha, äta frukost och allt sådant man kan tänkas behöva göra innan man reser bort. Sedan kom Dimfrost och hämtade mig.

Walium var redan med och i Norrköping hämtade vi upp Yassilus och sedan i Nyköping hoppade också Insignia på tåget. Det var snöigt, men vi kom fram rätt hyfsat i alla fall. Eftermiddagen präglades av en för min smak alldeles för hög andel Dungeons and Dragons Miniatures. Visst är det roligt att titta på en stund, men det blev lite mycket av det goda. Det var dessutom en hel del matcher som skulle spelas.

I vilket fall blev det roligare ju längre dagen led och fler besökare dök upp. Jag vet inte exakt, men jag tror att alla utom Kalcidis och Gardener kom, vilket borde bli drygt 25 personer. Plus Dantes tre katter. Egentligen testade jag bara ett nytt spel och det var Gloom, ett ganska okej spel där man ska få sina familjemedlemmar så olyckliga som möjligt för att sedan ha ihjäl dem. Tråkigt nog var stämningstexterna på korten i röd färg, vilket inte alls syntes mot den svarta bakgrunden i det dåliga ljuset. En nyskapande designdetalj var de genomskinliga korten och den roliga regeln att det som syns, det räknas.

Jag fick se ett antal nya skisser från Mask, vilket på många sätt var efterlängtat. Nu talar jag förstås om illustrationerna till Magneter och mirakel. De var bra för det mesta och jag är fortfarande övertygad om att bilderna till slut kommer att bli otroligt bra.

Jag träffade några nya forumiter också, som jag av olika anledningar lyckats undvika dittills:

Rising
Storuggla
Hellzon
Lambi
Havoc
Fia-lia
Organ
Anthraxus

I mitt tycke blev tillställningen riktigt lyckad och jag vill rikta ett riktigt stort tack till Dante som arrangerade det hela. Hoppas vi inte var alltför odrägliga och att du orkar göra om samma grej än sjätte gång!

Tags: ,