Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Tänndalen 2006 Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Tänndalen 2006

Nu har jag väntat alldeles för länge med att skriva den här artikeln. Snart är den inaktuell och hur skulle det se ut? Vecka åtta var jag i fjällen tillsammans med delar av Alvas familj. Vi gav oss iväg okristligt tidigt på lördagen och började rulla de cirka tio timmarna norrut. I bilen var det ganska trångt; jag satt i mitten. Det fungerade inte vidare bra, så efter några timmar bytte vi så att jag satt i passagerarsätet där fram istället. Det gick mycket bättre. Enda nackdelen med att träna mycket är att man blir jobbig att sitta bredvid i en bil. Nåja, till slut kom vi i alla fall fram.

Jag fortsätter med skidåkningen och vädret. Själva systemet är ganska litet och ligger utsträckt på ena sidan av en dalgång. Det är lite tråkigt, eftersom alla backar pekar åt olika håll och utsikten hela tiden är exakt likadan. Det är irriterande med långsamma ankarliftar, men gott sällskap och då och då en talbok avhjälpte det problemet. Backarna var inte vidare utmanande, men på plussidan ska nämnas att de var formidabelt preparerade och att allting annat var bra. Trevlig personal också. Vädret var bra i början av veckan och blev lite sämre mot slutet.

Det är nog bäst att se det här som en semester; en lite paus från vardagen hemma. Som sådan var den en riktig fullträff. Vi åkte mycket skidor, men inte non-stop och det gick utmärkt att slappa, titta lite på TV, basta och allt annat jag sällan gör hemma. Allting i en stämning av lugn och trivsamhet. Trevligt deluxe. Om det blir någon mer resa av det här slaget ska jag dock se till att hyra snowboard så att det blir lite svårare (jag har bara åkt några timmar). I år blev det inte av då vädret blev sämre. Nästa år kanske?

Tags: , , ,

 1. Can och Carin’s avatar

  Vi vill bara onska vor favvosnigel lite grattis po fodelsedagen.. lite forsent soklart, men varfor bryta traditioner =)

  Hare bra gussen

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Öh… ja, ni har ju också fyllt år, även om jag hälsade via Alva när du fyllde år, Carin, får även jag säga grattis efterskott till dig Can :/ Nåja. Har ni något ställe man kan nå er på, förutom telefon? Vore ju kul att växla några rader då ock då.

  Reply