Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · The Simpsons – Säsong 2

The Simpsons – Säsong 2

Titel: The Simpsons – Säsong 2
Skapare: Matt Groening
Utvecklare: James L. Brooks, Matt Groening, Sam Simon
År: 1987-1988
Recenserad: 2006-05-29

Den andra säsongen av The Simpsons har jag och Alva tittat på tillsammans hela vägen. Den här recensionen kommer lite i efterskott, men det får vi leva med.

Jag tycker att det är svårt att sätta betyg på något jag har sett så mycket av. Det är lite som att bedöma hur bra Pratchetts böcker är efter ett tag. Alla är rätt bra, frågan är bara hur bra de är? Det får helt enkelt bli en jämförelse med första säsongen. Generellt tycker jag att det ligger på ungefär samma nivå. En nackdel är att det egentligen inte händer någonting och att en del saker blir lite uttjatade. Framförallt Homer blir tråkigare och tråkigare. Det blir så förutsägbart att man somnar.

Alla bra grejer med första säsongen finns dock kvar, så det blir ändå fyra sniglar. En del episoder är helt klockrena och mycket av satiren skrattar jag gott åt. Vi har snart tittat klart även på säsong tre och det är förvånansvärt hur bra serien håller i längden.

Tags: , , , ,