Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Långsam nätkrypare

Långsam nätkrypare

Det här inlägget är en del av en skattjakt som pågår för tillfället. Eftersom både jag och Alva har fyllt år tänkte vi att det var dags att ha någon form av fest. Då frågar man sig förstås vad en fest är utan en skattjakt? Inte mtycket blir det givna svaret. Nåja, när sökarna har kommit hit har de bara kvar två steg kvar att gå innan de kommer till skatten.

Ledtråden till den sista ledtråden är “tabula rasa”. Lycka till!

Tags:

  1. Yassilus’s avatar

    Lycka till alla skattsökare (psst, jag vet var skatten är)!
    Hoppas ni alla har en trevlig fest och ett stort och sent grattis för Snigel och Alva. :)

    Reply