Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · www.antioch.nu är här!

www.antioch.nu är här!

Jag och Yassilus (tack till Gardener och Yyy för hjälp) har under den senaste veckan jobbat flitigt med en ny hemsida för rollspelsprojektet Antioch. Jag har stått för innehållsredigering och Yassilus har konverterat sidan till CMS (Conten Managing System) för att vi lättare ska kunna hantera sidan. Den har nu mängder med nya funktioner för användare. Syftet är att sidan ska bli en naturlig del av spelet. Jag har även passat på att registrera www.antioch.nu, en lite snyggare URL än den vi hade innan. Kika gärna in och säg vad ni tycker!

Tags: , ,