Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Justin Hayward – Forever Autumn Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Justin Hayward – Forever Autumn

Yeah, då kommer mitt första låttips som inte är elektroniskt (musiken alltså, låttipset är fortfarande digitalt :). Jag gissar på att den här låten är inspelad… hm… sent sjuttiotal eller sådär? Jag har hört den sedan jag var liten, för den finns med på den grymma musikalversionen av War of the Worlds. Kanske är det jag som minns saker och blir sentimental när jag hör den här låten, eller så är det helt enkelt en känsloladdad låt. Här kommer texten som en liten apertive:

The summer sun is fading as the year grows old
And darker days are drawing near
The winter winds will be much colder
Now you’re not here

I watch the birds fly south across the autumn sky
And one by one they disappear
I wish that I was flying with them
Now you’re not here

Like the sun through the trees you came to love me
Like a leaf on a breeze you blew away

Through autumn’s golden gown we used to kick our way
You always loved this time of year
Those fallen leaves lie undisturbed now
‘Cause you’re not here
‘Cause you’re not here
‘Cause you’re not here

Like the sun through the trees you came to love me
Like a leaf on a breeze you blew away

A gentle rain falls softly on my weary eyes
As if to hide a lonely tear
My life will be forever autumn
‘Cause you’re not here
‘Cause you’re not here
‘Cause you’re not here

Hm… nu blir jag sådär sentimental igen, ska nog ta en promenad eller något… Nej, allvarligt talat är det här en av de få låtarna som jag faktiskt tycker är sorglig. Det finns många som försöker skriva musik som är det, men de påverkar mig inte det minsta för det mesta. Det gör dock Forever Autumn, så lyssna gärna på den och se vad du tycker!

Tags: ,