Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · GothCon 2006

GothCon 2006

Nu är jag hemma igen, från den trettionde upplagan av spelkonventet GothCon. Jag är osäker på hur många år jag varit där, men det börjar närma sig tio. Liksom på LinCon förra året var jag med och arrangerade/spelledde We’re so Screwed: ett drop-in rollspelsscenario i Star Wars miljö. Förutom det bestod konventet mestadels av att spela andra spel och snacka skit med trevliga forumiter. Ett stort minus var att jag var sjuk dagarna innan vi åkte och en kall första natt (innan vi drog igång värmen) gjorde att jag var lite småkrasslig under resten av evenemanget.

Jag blev också inspirerad till en del under konventet. Det ser bland annat ut som att jag tänker skriva ihop ett scenario till mitt rollspel Magneter och Mirakel till LinCon som går av stapeln i början av juni. Jag behöver något att pyssla med för att få inträdet tillbaka och om vi inte byter regler till We’re so Screwed kommer jag inte att orka spelleda det igen (eldstrider i D20 är förmodligen det tråkigaste jag minns från konventet). Men nu är jag hemma igen, fortfarande krasslig men med många nya idéer.

Tags: , ,

  1. David’s avatar

    Jo, jag håller med och förstår kritiken mot d20-systemet. Därför det skall göras om till SHI2 nu innan LinCon. Men arrangera du M&M så mer folk kan få prova på det :).

    Reply