Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Praktik omgång två Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Praktik omgång två

Den här och nästa vecka spenderar jag i Tranås på praktik. Vi läser nu den andra tiopoängskursen i pedagogik och i den ingår, precis som i första, två veckors praktik. Den här gången blir vi dock placerade i de ämnen och på det stadium vi har tänkt oss att undervisa. För min del betyder det att min mentor undervisar i engelska och franska. Tillsammans med Erik i klassen hänger vi på henne på allt hon gör och diskuterar allt som har med undervisning och läraryrket att göra. Nackdelen med praktiken är att jag måste pendla och gå upp okristligt tidigt vissa dagar, men i gengäld har vi ett mycket bra schema. Jag ser mycket fram mot dessa två veckor och förvänta er någon form av summering helgen efter denna. Nu ska jag läsa ungdomarnas engelskläxa. Tjing!

Tags: ,

 1. Hannes’s avatar

  Hehe, Tranås var väl inte så farligt egentligen. Daniel hamnade ju i Hultsfred :)

  Reply

 2. Rasmus’s avatar

  …pluggar du till lärare?

  1. Det är pinsamt att jag inte visste något om vad du pluggar och
  2. det låter bra och ballt, eftersom att det är likt mig. Det känns för tillfället som min väg i livet om jag inte ska gå det där “ranger”-programmet på GU. Hälsa det verkliga (arbets)livet från mig!

  Reply