Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Månadens musik – mars 2006

Månadens musik – mars 2006

Jag är ledsen att det här kommer lite sent. Anledningen är att jag inte haft dator hemma och att jag haft en hel del annat för mig. Nog med bortförklaringar nu och över till musiken för mars:

1. Covenant – Brave New World
2. Covenant – Ritual Noise
3. b00le – Blow Up The World

Månaden har präglats av att Covenant släppte sitt nya album Skyshaper under den första veckan. i början var inställningen till albumet blandad; jag gillade en del mycket skarpt, men var mer tveksam till andra låtar. Brave New World framstår nu som den överlägset bästa låten på skivan. I början kunde jag inte riktigt förstå varför Ritual Noise hade nått sådana framgångar som den har och jag tror inte att jag kan förklara det heller. Jag gillade den inte i början, men nu tycker jag att den växer mer och mer för varje gång jag hör den.

b00le är ett relativt litet och okänt band som jag känner till eftersom den användes som introspår på Sean Kennedys Patrolling. Sedan dess har jag letat efter den och hittade den till slut att ladda hem gratis från Washington Posts hemsida. Mycket otippat. Låten är grym på alla sätt och vis, kanske delvis på grund av att den varit intro till en serie jag gillade minst lika mycket. Undvik resten gruppen har gjort.

Tags: , ,