Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Ray Bradbury – I Sing the Body Electric! Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Ray Bradbury – I Sing the Body Electric!

Titel: I Sing the Body Electric!
Författare: Ray Bradbury
Utgivningsår: 1969
Recenserad: 2006-05-02
Status: N/A

Det här är första gången jag blir riktigt besviken på Ray Bradbury. Han brukar ha förmågan att skriva de där novellerna man minns, de där som man ryser när man läst klart för att de var så himla bra. Givetvis är inte allting bra i en novellsamling, men förhoppningsvis är inte allt dåligt heller. Det sorgliga med den här samlingen är att jag egentligen bara kan rekommendera två noveller: Night Call Collect och I Sing the Body Electric. Den första av dessa två var riktigt bra.

Utöver det gillar jag inte vad jag läser alls. Han skriver fortfarande bra och har ett innovativt och intressant språk, men själva berättelserna är inte ett dugg intressanta. Det är dock värt att vaska bland hands noveller, för han har levererat fler fullträffar än någon annan författare jag känner till.

Tags: , ,