Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · WordPress 2.0.2

WordPress 2.0.2

Jag har nu uppdaterat WordPress till 2.0.2 och jag var överlycklig över att det fungerade smärtfritt. Det var igår det, innan jag upptöckte att alla å, ä och ö från databasen har konverterats till ?. För ett ögonblick trodde jag att det var själva källan som var problemet, men så var det inte. Istället gick det bra att ändra teckenuppsättning och nu verkar allting fungera. Yay.

Tags:

 1. Caroline’s avatar

  Härligt, hoppas allt fortsätter funka nu då. :)

  Reply

 2. Yassilus’s avatar

  Hihi, jag hoppas du inte spritt det här i nya WordPress bara. *flina*

  Reply

 3. Snigel’s avatar

  Yassilus: Jag hoppas att… argh… jag hoppas att… hm… jag hoppas att… att… din mamma inte sprider sånt i… i… på jobbet!

  Reply

 4. Caroline’s avatar

  Haha! Det är nog bäst att du aktar dig för järnfosfat, Olle, bara ifall att. Fast det var inte det jag tänkte skriva egentligen utan att det verkar som att RSSen inte funkar sedan du uppdaterade. Eller är det bara för mig den strular (=inte lyckas uppdatera)?

  Reply

 5. Snigel’s avatar

  Caroline: Jag har inte ändrat något i alla fall. Själv använder jag mig inte av den :)

  Reply