Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Inför Arvikafestivalen 2006

Inför Arvikafestivalen 2006

Ett tag var jag lite tveksam till om jag skulle åka på Arvika eller inte. Musiken på en festival är rätt viktig för mig och om bara ett eller två bra band kommer tycker jag inte riktigt att det är värt att åka. Nyligen offentliggjordes dock ett par nya artister och det är nu helt otänkbart att inte åka. Nu hoppas jag bara att de inte krockar med varandra på själva festivalen. Det finns risk för det eftersom samtliga är inplanerade under fredagen och lördagen, men samtidigt är det samma genre och de brukar sköta sådant snyggt. Dessa band ska jag se, ungefär i föjlande prioritetsordning.

1. KMFDM
2. Covenant
3. The Knife
4. Juno Reactor
5. Funker Vogt
6. Alice in Videoland
7. Nitzer Ebb

Tidigare år har jag varit nöjd om det funnits tre eller fyra band jag gärna vill se. Det brukar ju alltid bli så att man stöter på band när man väl är där. Den här gången är det överfullt redan två månader innan festivalen börjar. Spännande.

Tags: , ,

  1. Hannes’s avatar

    Hur städat brukar Arvika vara? Jag var på Hultsfred än gång för länge sedan och det sög ärligt riktigt hårt. Bortsett från musiken som var helt ok då :)

    Reply

  2. Snigel’s avatar

    Nu har jag ju aldrig varit på Hultsfred eftersom jag inte gillar musiken :) Jag tror inte att det är någon våldsam skillnad på de båda festivalerna. Jag inbillar mig att medianåldern på Arvika är lite högre, men det är bara mina fördomar. Någon som varit på båda får gärna kommentera.

    Reply