Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Attack of the Clones Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Attack of the Clones

Titel: Attack of the Clones
Regi: George Lucas
Manus: George Lucas
År: 2002
Recenserad: 2006-05-12

Jag måste medge att förutsättningarna för den här filmen inte var de bäst. Första filmen tyckte jag var en flopp, men samtidigt vill jag gärna ha sett alla tre. Därför tog jag mig an också den andra filmen. Jag fann den mycket lik första filmen, även om den här på många sätt kändes sämre. George Lucas kan fortfarande producera intressanta miljöer och sådant, men i mitt tycke är han kassa på allt annat. Speciellt rollpersoner och interaktionen mellan dessa.

Attack of the Clones är snygg på alla sätt och vis, men i övrigt är det för mig en rätt kass actionfilm (en genre jag inte gillar vidare mycket). Star Wars har sin egna inre trovärdighet och jag kräver inte att rymdskepp ska låta i rymden (för då är det knappast Star Wars längre, men efter två timmars manglande på vad mitt sunda förnuft anser rimligt får jag dock nog. Det här är verkligen ingen film ni behöver se om ni inte är inbitna fans (och då lär ni redan ha sett den).

Tags: , ,

  1. Hannes’s avatar

    Va? Du gillade Ep 1 bättre än 2? Jag tycker precis tvärtom. Tvåan har groteskt mycket mer Star Wars känsla ju :)

    Reply

  2. Snigel’s avatar

    Vi talar om grader i helvetet här, förstås, och det är alltid knepigt tycker jag. Att båda suger riktigt hårt är jag rätt säker på, men jag är inte riktigt lika säker på vilken som suger mest. Det kan ju också vara så att jag gav den första en större chans, slätade över fler grejer och så vidare. Jag kanske fick nog i tvåan, helt enkelt :)

    Reply