Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Små justeringar Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Små justeringar

Under den senaste veckan har jag genomfört en del mindre justeringar på sidan. Det mest tydliga torde vara att jag begränsat visningen på första sidan till fem inlägg istället för alla. Det är inte så att jag inte varit medveten om problemet tidigare, men av olika anledningar har det varit knivigt att lösa. Nu har jag dock gjort om det på ett annat sätt så att det förhoppningsvis fungerar som det ska.

Jag har också kastat om lite i menyerna och tagit bort den horisontella menyn som fanns under rubriken förut. Detta känns mycket bättre och det är svårare att gå vilse. Jag upptäckte också att det inte fanns någon länk till att visa bara blogginläggen; det är åtgärdat. Har ni några kommentarer tar jag gärna emot dem. Är det något mer ni tycker borde fixas är det lika bra att säga till när jag ändå är uppe i varv.

Ett utmärkt ställe att göra detta på är i min gästbok. Jag tänker mig att den kan fungera lite som en kombinerad gästbok, klotterplank och anteckningsblock.

Tags: ,