Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Hopp och plask! Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Hopp och plask!

Idag på förmiddagen var jag och Daniel i simhallen och hoppade i drygt en timme. Den senaste veckan har vi pratar lite om att det vore roligt att överföra trampolinhoppandet till simhallen; så stor skillnad kan det inte vara. Hela idén var väldigt lyckad och förmiddagen var otroligt rolig, kanske delvis för att det gick så bra. Det är en meter längre ned till marken, men å andra sidan är den gjord av vatten och är betydligt mer förlåtande än en studsmatta.

Utgångsläget för dagen var att jag kunde bakåtvolt skapligt. Innan vi gick upp hade jag lärt mig hyfsat bra framåtvolter, en helt okej inverterad framåtvolt (ryggen mot vattnet, hoppa ut bakåt och gör en framåtvolt, även kallat tyska hoppet) och framåtvolt med varierad skruv. Med det senaste menar jag att vi försökte göra både halv och hel skruv, men vi satte hela tiden trekvarts, vilket inte var så lyckat. Men nu vågar jag i alla fall hoppa de hoppen och jag planerar att åka ned imorgon igen och plaska. Vansinnigt roligt!

Tags: