Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Tentamen: Pedagogiskt Arbete 2 Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Tentamen: Pedagogiskt Arbete 2

Idag skrev jag en salstentamen på kursen Pedagogiskt Arbete 2. Det är en kurs som handlar om lärandeteorier, betingelser för lärande och vetenskaplig metod (mestadels observation). Precis som det låter är det en mycket bred kurs och det blir inte mer än skrap på ytan på de flesta områden. Jag har ju läst psykologi innan, varför mycket av det är bekant sedan tidigare. Tentan var inte överdrivet svår, men det är ju alltid svårt att veta hur det har gått innan man får tillbaka resultatet. Mina förhoppningar är att jag i och med tentan spikar ett VG i kursen. Det enda som är kvar är nu en uppsats jag skriver med två kompisar. Sommarlovet närmar sig!

Tags: ,