Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Inför LinCon 2006

Inför LinCon 2006

Idag börjar årets upplaga av LinCon. Efter att ha spenderat dagen med uppsats och en del hoppande i simhallen, börjar det bli dags att röra sig bort mot universitetet där evenemanget äger rum. Väl där är det tänkt att jag ska arrangera Looney Labs-rummet med Fogge. Vi kommer att ha en hel bräd- och kortspel som är fritt för alla att testa på. För mig är dock konvent i första hand till för att träffa alla trevliga forumiter, vilket det borde finnas gott om tid för. Konventet håller på till på tisdag och förvänta er någon form av rapport runt den tiden. Jag kommer sova och äta hemma, så det är inte omöjligt att jag även kommer att uppdatera sidan under tiden, men jag lovar inget. Vill man nå mig går man till P18 i C-huset eller ringer på min fina mobiltelefon. Hej så länge!

Tags: , ,