Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · The Sandman – Dream Country Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

The Sandman – Dream Country

Titel: Dream Country
Serie: The Sandman, volume 3
Författare: Neil Gaiman
Tecknare: Kelley Jones, Charles Vess, Colleen Doran och Malcolm Jones III
Utgivningsår: 1990
Recenserad: 2006-06-06
Status: N/A

Dream Country är tredje samlingsalbumet av den fantastiska serien The Sandman. Den innehåller fyra nummer där varje handlar om drömmar på något sätt. Den för egentligen inte huvudhandlingen framåt något, men stannar till och utvecklar dessa fyra exempel på ett mycket bra sätt.

Jag känner mig lite kluven till huruvida det är bra med fristående berättelser eller inte. Dessa fyra är mycket bra som just fristående, samtidigt som de handlar om Dream som ändå är protagonisten genom serien i övrigt. Samtidigt är man sugen på att fortsätta där The Doll’s House slutade. Min slutsats är att ifall man ska göra så här så måste man göra det med stil och med eftertanke. Dream Country har båda dessa attribut och gör ett mycket gott helhetsintryck på mig.

Tags: , , , ,