Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Månadens musik – maj 2006

Månadens musik – maj 2006

Maj bjöd på lite musiklyssnande för min del. Jag har inte tänkt på det tidigare, men tydligen spelade jag drygt 400 låtar under månaden, vilket är nästan en fjärdedel av vad som spelades i mars. Jag misstänker att det beror på att jag inte är så förtjust i att plugga till musik och att jag haft en hel del att göra åt det hållet. Det blir ingen topplista den här månaden eftersom de låtar som fick flest träffar förmodligen fick det för att slumpen gjorde det så. Jag kan inte heller tänka mig någon låt som betytt extra mycket under månaden. Jag tror knappast att detta är en ihållande trend, utan snarare ett tillfälligt avbrott. Åter nästa månad med mer musik!

Tags: