Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Grattis till studenten, Martin!

Grattis till studenten, Martin!

Idag tar min lillebror studenten, grattis! Han har varit i Frankrike ett år och det är därför han tar den i år, trots att jag bara är två år äldre än vad han är. Utspringningen är strax innan tolv och därefter kring klockan fyra blir det öppet hus hos mina föräldrar. Titta gärna in om ni har lust!

Tags: