Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Hemma och vidare

Hemma och vidare

Nej, jag har inte gått vilse, jag har bara inte varit flitig nog att skriva om min skogsvistelse. Nu är det dags, även om ni kanske inte ska förvänta er stordåd vare sig i spännande innehåll eller i omfattning. Målen med att ge sig ut var många.

  • Orientera
  • Gå med packning
  • Uppleva naturen
  • Elda
  • Utvärdera
  • Hitta lägerplatsen från mellanstadiet

De fyra första förklarar nog sig själva om jag också förklarar den femte. Under en längre tid har jag känt på mig att jag skulle trivas mycket bra med ett utökat friluftsliv (det började väl för rätt många år sedan nu och har stadigt ökat). Turen var lite avsedd att se ifall jag verkligen tyckte så eller om det bara var en inbillning.

Det var inte inbillning. Jag vill gärna ut igen och det snart. Jag tog en tur på Östgötaleden och det kan tänka mig att göra om i betydligt utökad omfattning. Efter en del irrande hittade jag också lägerplatsen vi besökte rätt mycket på mellanstadiet. Det var roligt att hitta den, men tråkigt att se att allting var nedgången och övergivit sedan flera år. Jag trodde faktiskt att skolan skulle bevara traditionen att åka dit även när läraren vi hade slutade.

Tags: ,