Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Till havs! Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Till havs!

I eftermiddag ska jag, Alva, Alvas mamma Karin och hennes man Lasse bege oss mot Gryt. Därifrån är det segling som gäller under helgen, med beräknad hemkomst någon gång på söndag eftermiddag. Segla är något jag gjort en del när jag var mindre. Familjen har varit flera gånger i Grekland och Kroation och seglat någon vecka per gång. Det ska bli kul att komma ut, även om jag måste fixa någon form av huvudbonad så att jag inte bränner mig. Förslag?

Tags: , ,

  1. Caroline’s avatar

    Självklart ska du ha en snusnäsduk knuten runt huvudet i sann piratanda, helst röd. Yarr!

    Reply

  2. Snigel’s avatar

    Det är faktiskt exakt det jag hade tänkt, även om jag inte äger någon och inte hinner införskaffa innan vi åker. Jag ska dock göra en när jag kommer hem :)

    Reply