Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Iland igen Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Iland igen

Nu har vi kommit hem efter att ha spenderat helgen till havs. Seglingen har varit avslappnande och trevlig på alla sätt och vis, med god mat och gott sällskap. Enda nackdelen är att man stundtals blir tämligen inaktiv, varför jag tycker det är mycket roligare när det blåser så att man slipper gå för motor. Kryssning erbjuder mest aktivitet och är därför roligast.

Jag hade en del problem med allergi (vet inte vad) och var snuvig och nös hela resan. Det gjorde inte så mycket, förutom när man skulle sova. Jag har ännu inte försökt lista ut vad det är jag blivit allergisk mot, men det ger väl sig förr eller senare.

Under helgen blev jag också mycket sugen på att paddla. Vi träffade några killar som paddlade längs kusten för att fotografera till en bok om just kustpaddling. Det så extremt fridfullt ut att jag och Alva direkt ville paddla. Nu ska jag bara hitta var man kan hyra och var det är roligt att paddla. Förhoppningsvis blir det någon tur i sommar, inte till havs, men väl på vatten.

Tags: , ,

 1. Caroline’s avatar

  Håller helt med, paddling är underbart. Jag är sugen på både att ge mig ut i något sjösystem och att testa på havskajak…men jag vet inte alls var i tidsschemat jag ska lyckas klämma in något av det. För all del är ju hösten trevlig att paddla på också.

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Säg gärna till om du tänker hitta på något och har lust att få lite sällskap. Jag har inte paddlat något på mycket länge, men jag är jättesugen på att göra det.

  Reply

 3. Caroline’s avatar

  Sure thing! :D

  Reply