Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · The Simpsons – Säsong 3 Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

The Simpsons – Säsong 3

Titel: The Simpsons – Säsong 3
Skapare: Matt Groening
Utvecklare: James L. Brooks, Matt Groening, Sam Simon
År: 1991-1992
Recenserad: 2006-07-07

Precis som jag skrev förra gången, är det svårt att recensera något som är så omfattande och närvarande som The Simpsons ändå är. Episoder flyter ihop och det är svårt att avgöra vad som är vad. Jag tänker inte dra ut på den här recensionen, utan jag nöjer mig med att säga att serien fortfarande är rejält underhållande. Nu blir det dock ett uppehåll då vi tänker titta på bland annat Cowboy Bebop.

Tags: , , , ,

 1. Caroline’s avatar

  Aha, spännande. Jag har precis kommit igång med Cowboy Bebop själv, vi får väl se vem som blir färdig först. ;)

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Tss… vi ska ju på Arvika i nästan en vecka, så om du satsar lite kommer du nog först :)

  Reply

 3. Caroline’s avatar

  Aha, en öppning! ;) Iofs är min animetakt låg, eller har iaf varit på sistone. Vi får väl se…

  Reply

 4. Snigel’s avatar

  Fast jag lurades egentligen lite, för vi har redan börjat titta på serien innan jag skrev recensionen. Vi är på avsnitt 18, så du får verkligen skynda dig :)

  Reply

 5. Caroline’s avatar

  Ojojdå, jag som bara har hunnit se tre! :o

  Reply