Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Assemblage 23 – Let me be your armour Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Assemblage 23 – Let me be your armour

Jag tänkte inte pladdra så mycket den här gången, utan låta artisten ifråga göra det istället. Texten till den här låten är grymt bra. Han gör ganska standard synth, men det är ingenting man stör sig på. Han sångröst är bland de mysigare jag har hört, vilket definitivt framhäver texten. Här kommer den:

Let me take the fall
Let me take the blame
Let me carry you from hell
To home again.

Let me walk for you
When your legs are weak
Let me find the words for you
When you can’t speak

CHORUS:
Let me be your armor
Let me be your shield
Let me take away the pain you feel (your armor)
Let me be the light
That guides your way through darkest night
Let me be your armor.

Let me take the blows
That were meant for you
Let me help you the trials
You’re going through

Let me keep you safe
From the world outside
Let me wipe away the tears
That fill your eyes

(CHORUS)

Let me keep you from
Experience you need
Let me bind you with my selfishness
And greed

Let me stifle you
Let me have control
Let me smother
Every aspect of your soul

(CHORUS)

Se till att få med den sista refrängen, annars missar man lite poängen. Det är nästan svårt att göra en dålig låt på den texten och det gör han inte heller. Det går faktiskt att tolka texten på ganska många sätt, tidigare har jag alltid föreställt mig att det handlar om ett medvetet väldigt manipulativ “jag”, men när man tänker efter lite är det inte alls säkert, det skulle lika gärna kunna vara ett allmängiltigt förhållande mellan människor som tycker om varandra av någon anledning. Den väcker onekligen tankar, det är ett som är säkert.

web: www.assemblage23.com
album: addendum

Tags: ,