Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Lettland 2006

Lettland 2006

Vi kom egentligen hem i förrgår, men jag har haft mycket att göra och egentligen inte haft lust att skriva något här. Nu är det dock dags. Jag och Alva var i Lettland tillsammans med mina föräldrar och min farbror med fru och två barn. Det roligaste på resan var nog att ta det lugnt, göra vad man kände för och umgås med släkten. Det var också roligt att vara borta på semester med Alva, även om vi varit på Arvikafestivalen veckan innan.

Vi var i ett område som ligger några mil utanför Riga och heter Jourmala. Det är en semesterort som är populär bland letter och ryssar. Vi träffade inte på många andra nationaliteter. Faktum är att jag inte kan dra mig till minnes en enda gång vi hörde ett språk som inte var lettiska eller ryska.

Jag åker gärna tillbaka till Lettland nästa år, kanske med några av mina syskon med. Det är trevligt, avslappnande och fortfarande ganska billigt. Glass och sådant kostar mindre än hälften jämfört med här och mat på kvällen kostar från 40 kronor på restaurang. Nästa år ska vi dock på ett hotell där avloppen fungerar och där handdukarna byts ut. Okej, det där sista var ett internskämt. Jag ber om ursäkt.

Tags: ,