Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Serveruppdatering

Serveruppdatering

Hannes har nu uppdaterat den server som den här sidan ligger på och det tackar jag för. Jag kan också passa på att tacka än en gång för serverutrymmet och hjälpen med att få saker att fungera. Det verkar fortfarande vara lite problem med teckenuppsättningar, vilket leder till att å, ä och ö ser konstigt ut på sina håll.

Tags: