Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Terminator 3: Rise of the Machines Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Terminator 3: Rise of the Machines

Titel: Terminator 3: Rise of the Machines
Regi: Jonathan Mostow
Manus: Michael Ferris, John Brancato och Tedi Sarafian
År: 2003
Recenserad: 2006-08-05

När det gäller film och musik är jag lite märklig. OFtast tycker jag att sådant jag tyckt varit bra en gång i tiden, fortsätter att vara bra även när jag blir äldre. Jag tror inte att det är så vanligt. i vilket fall var jag inte så gammal när jag såg Terminator 2 första gången. Mina föräldrar tyckte att vi kunde se den, men inte ettan då den är rätt mycket råare. Idag tycker jag att båda dessa filmer är riktigt bra, men på helt olika sätt. Som vanligt när uppföljare släpps till filmer man gillar, blir man skeptisk. Kan de inte bara låta filmerna vara och sluta när de fortfarande är bra istället för att, så att säga, göra en Alien?

Mina intryck av Terminator 3 är rätt ljumna och inte så intressanta, eftersom de inte utmärker sig mycket. Idéerna bakom en tredje film var helt okej och intrigen fungerade och var till och med bra på en del ställen. Skådespel och effekter och så vidare har jag inte heller något att klaga på. Det jag däremot vill klaga lite på är att den är väldigt lik Terminator 2. Det är knappt någon skillnad på T-1000 och T-X, förutom att den senare är bättre på allting. Jag hade velat ha en helt ny film men nya, fräscha idéer.

Trots detta var jag ändå väldigt intresserad av hur det skulle gå i flimen och den lyckades fånga mig på så sätt. Jag trodde att jag skulle ogilla den här filmen riktigt mycket, men så blev det alltså inte. Nu när de ändå dragit igång kan jag till och med tänka mig att se en postapokalyptisk fyra. Det vore kul.

Tags: , , , , , ,

 1. Yassilus’s avatar

  Du e konstig.
  Fransmännen borde ätit upp alla sniglar den här – och de andra Terminatorfilmerna – fått och kommer få.
  PS. Jag tycker Terminatorfilmerna är otroligt kassa. DS. :)

  Reply

 2. Snigel’s avatar

  Men så är du en bitter jävel också, emedan jag fortfarande håller kvar vid att livet är underbart :D

  Reply