Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Ett ton spam i nätet

Ett ton spam i nätet

Idag infångades en hög spam som fick mätaren att passera 1000 blockerade spamkommentarer här på sidan. Jag använder ett spamverktyg kallat Akismet och jag måste säga att det fungerat helt felfritt sedan installationen. Inte en enda gång har den sorterat fel eller missat något. Otroligt bra, peppar peppar.

Tags: , ,